Mørdej

 

foto 1-1

Mørdejen er base for rigtig, rigtig mange af vores yndlingskager. Hvis du bager meget, kommer du sandsynligvis til at lave mørdej mere end én gang. Ergo:

Mørdej

Mørdej

300 g. mel
200 g. koldt smør
100 g. sukker
1 æg

Snuldr smør, mel og sukker sammen. Saml dejen med ægget, og lad den hvile på køl indtil du skal bruge den. Lad være med at ælte dejen. Så bliver den helt forkert i krummen og slet ikke sprød på den måde, vi gerne vil have. Saml den. Færdig.

Reklamer

2 responses to “Mørdej

  1. Pingback: Svenske chokoladebrød | Värsgo·

  2. Pingback: Mormors bedste | Värsgo·

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s