Opskrifter // Recipes

Andet // Others
Brændte mandler //Sugar almonds
Flødekarameller // Toffees
Kransekage // Marzipan rings
Konfekt med hindbær og pebermynte // Raspberry- and peppermint filling for filled chocolates
Marcipandadler // Marzipan dates
Marcipanstollen //Marzipan stollen
Scones
Rugkiks // Rye biscuits

Vanillesirup // Vanilla syrup

Bløde kager // Soft cakes
Bedstefars skæg / Skufkage // “Grandpa’s beard”
Brownies I
Brownies II
Cheesecakebrownie med hindbærskum //Cheesecakebrownie with raspberry-whipped cream
Chokoladekage // Chocolate cake I
Chokoladekage II // Chocolate cake II
Citronmåne // Lemon cake
Gulerodskage // Carrot cake
Kiksekage, moderne // Biscuit-caramel-chocolate-mousse cake
Nutellabrownie

Portionskager // Plate cakes
Dominosteine
Hindbærsnitter
Honningkager
Kanelsnegle
Medaljer
Napoleonshatte
Red Velvet Cupcake

Gærdeje // Yeast cakes (and some bread)
Bagels
Burgerboller(eller pølsebrød)
Crossainter
Kanelsnegle
Kanel/Rosin-Bagels
Kringle med frugtkompot
Norske klejner
Rosenbrød

Dessert // Desserts
Citronfromage
Æblegrød

Saft, sylt og sommerproduktion // Jam, preservations and juice
Hyldeblomstsaft
Hyldebærsaft
Rabarbersaft
Rabarbersyltetøj
Ribsgelé
Ribs- og solbærsaft
Rødgrød

Sandkager // Cakes
Marmorkage

Småkager // Biscuits
Brunkager
Cookies
Fedtebrød
Kokos- og chokoladecookies
Mormors bedste
Pebernødder
Porøse småkager uden hvedemel
Svenske chokoladebrød
Vanillekranse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s